Clasificarea animălilor

mai 11, 2008 at 8:35 am Lasă un comentariu

1.Tipul recesiv – acest tip este unul dintre cele mai rar intalnite. In proportie de 85% cuprinde copii cu varsta intre  1- 10 ani. La fel are o raspandire ceva mai mare in mediile urbane. Este foarte greu de recunoscut si necesita o analiza profunda si indelungata.

2.Tipul accidental – involuntar  – are o raspandire relativ mica. Cuprinde subiecti ce pot avea varste de pana la 30 -40 de ani. Se manifesta in general prin glume de cacat, filozofii plictisitoare, sau chiar incercari disperate de a atrage atentia cu ceva, rezultatul lor nefiind altul decat ridicarea sprancenelor (ambele sau doar una in cazul celor care pot face asta) a celor aflati in imprejurimi.

3. Tipul Voluntar – constient  – reprezinta cel mai raspandit tip de animăl. Se mainfesta prin glume de cacat repetate excesiv si prin prezenta unei fetze schimonosite si incruntate atunci cand se afla intr-o polemica, gata gata sa-i aplice un pumn in figura oponentului. Desi spune pardon dupa ce ragaie, cand este singur are capacitatea de a se lipsi de orice filtre existente in ratiunea sa. In societate are un comportament normal timp de maxim 20 -30 de minute, dupa care se reiau in ordinea mentionata mai sus principalele simptome. Cuprinde cam 60% din populatia lumii si nu are categorie de varsta.

4.Tipul  Voluntar – incontrolabil : Vorbim deja de o stare avansata de animăleala foarte greu de tratat. Subiectii prezinta ca principale caracteristici o foarte labila stare de calm, precipitandu-se repede, injurand, dumnezaind, crucind blestemand si in cele din urma la cei cu acest tip ceva mai dezvoltat aplicand o lovitura sau mai multe unei persoane sau mai multor in functie de caz. Lovitura nu se mai numeste pumn in figura ci pumn in muie. In afara acestora este prezenta ragaiala cu pardon sau fara (optional in functie de subiect), besinele prezente si ele intr-un procent destul de mare, acestea insa cu un pardon, scuze si o stare vadita de jena. Apa, sapunul se afla pe lista obligatiilor ce trebuie onorate cel putin odata pe luna.

5.Tipul Voluntar-critic  – Stare avansata de animăleala, manifestata prin : glume de cacat, injuraturi, ragaituri, besini in public cu sau fara pardon, intr-o perpetua stare de ebrietate, dumnezei, cruci biserici, altare si un nou tip de lovitura care se numeste de data aceasta tun in muie. Tunul in muie nu se mai aplica ca in celelalte cazuri ci se “fute”. Deci daca la tipul voluntar-constient era acel “Iti aplic un pumn in figura”, aici avem de-a face cu “Iti fut un tun in muie”, cu auxiliarele de nu te vezi, de te bag sub pres, de te bag in spital, de te indoi, de te imprastii etc. Alcoolul are o prezenta covarsitoare, de regula vodka sau coniac. Apa folosita rar, si mai ales la presiunile celor din mediul de viata. Sapunul are prezenta indoielnica.

6. Tipul  perplex–critic  – cel mai grav tip. In 90% din cazuri te lasa perplex. Contine toate simptomele de la celelalte tipuri cu ceva bonusuri. Dupa ragaitura nu mai urmeaza acel pardon ci o expresie de genul   “uuuufff ce bine e!” o mandrie sporita pentru lucrul realizat; cearta, polemica practic nu mai exista, subiectul trece peste acest pas si fute in mod repetat tunuri in muie, consuma alcol, doarme in santuri, in unele cazuri uita unde ii e casa, besinile sunt urmate de un ras copios si un sentiment de fala pentru ceea ce tocmai a facut; cand mananca se murdareste de cele mai multe ori pana la coate. Are acces cu apa doar cand o primeste intre ochi, iar sapunul are o insemnatate pur fictiva.

 

 

Bineinteles, aceasta nu este o clasificare rigida, se poate trece deseori de la o forma la alta, in functie de mediu, persoanele din jur, starea psihica, numarul de ore de munca etc. cel mai puternic catalizator ramanand insa alcoolul.

Entry filed under: Uncategorized.

Intrducere in disciplina Iepuras dragalas – comentariu literar

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Ma mandresc

Comentarii recente

Top Posts

Top click-uri

  • Niciunul

%d blogeri au apreciat: