GayFest? :)

mai 24, 2008 at 11:40 am Lasă un comentariu

Ok.. ca tot e in voga acum.. sa imi dau si eu cu parerea privind parada asta a gay-lor. Personal, nu am nimic cu homosexualii, dar sunt impotriva homosexualitatii ca principiu. Logic ar fi sa ii intelegem.. desi nah, exista ca mai peste tot puncte pro si contra. Mi-e greu sa ii hulesc, sa ii condaman. De exemplu imi imaginez cum ar fi ca eu sa ma sarut cu un baiat(in afara de balahur). Destul de cahhhhh! Daca e sa tragem o linie pe aceeasi directie acest cahhhhh ar fi pentru un gay cu privire la o fata. Ma rog, sau cel putin prin zona. Pe de alta parte ii inteleg intr-o oarecare masura si pe cei ce s-au pornit la un mitting anti-gay. Ei au bagat chestia aia in fata cu copiii lor care nu trebuie sa vada “homosexuali care se ling ostentativ pe strada” ca sa citez din Parazitii. E o chestie ereditara insa, de genotip, una pe care e greu sa o schimbi. Se vorbeste de drepturile omului, de libertate, de democratie. Se vorbeste de moralitate, de spiritualitate si de bun gust. E complicat.. si sincer, imi e greu sa fiu transant si sa spun: Da, accept homosexualii, sau Nu, nu accept sexualii. Banuiesc ca e ok, insa de ce trebuie sa aiba si o parada? 🙂 inclin sa ii inteleg, e normal sa accepte cine sunt, e normal sa nu se ascunda o viata intreaga. Insa chiar le trebuie o parada pentru asta? :). Ma rog…. poate e ceva ce ma depaseste.
Si inca o chestie care imi sta pe creier. Cu referire la barbati mai exact. Daca ar vedea 2 barbati care se saruta pe strada, ar fi in stare mai mai sa ii ia la bataie si sa arunce in ei cu pietre. Daca ar vedea 2 femei, insa pe strada sarutandu-se… mai mai ca si-ar cumpara si popcorn eventual un servetel sa-si stearga balele. Daca e sa privesti lucrurile asa… nici asta nu e prea corect. Dar la urma urmei, cine sunt eu sa spun ce e corect si ce nu?!
Dragii mei gay, sa fiti sanatosi. Inca odata tin sa precizez: nu sustin homosexualitatea, dar nu ii acuz pe homosexuali. La urma urmei, fiecare cu tabieturile lui.

Entry filed under: Uncategorized. Tags: .

:) Cel mai tare slogan politic.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Ma mandresc

Comentarii recente

Top Posts

Top click-uri

  • Niciunul

%d blogeri au apreciat: