Cum scapam Romania de criza… sau Mihnea intre geniu si erou national

aprilie 13, 2009 at 8:06 pm 2 comentarii

Revin. Stiu, v-a fost dor de mine, asa cum pestelui ii e dor de apa, florilor de soare si lui Kone de la CFR Cluj de banane. Traim vremuri grele, vremuri de criza, si e de datoria mea ca cetatean model ce ma aflu sa incerc  sa readuc prosperitatea in tara noastra atat de frumoasa si de darnica de altfel, care mereu ne-a oferit inzecit decat ne-a luat. Si nu doar ca incerc, ma stradui pana la epuizare.

Romani, totul e sub control. Mihnea a avut o revelatie, si impreuna cu Popa, asociatul sau (un pseudo-om, umil, dar plin de dorinta) vom pune bazele unui proiect ce va scoate romania definitv din criza.

In primul rand ne vom lansa intr-o afacere in domeniul agricol. Stim ca benzina se scumpeste mereu, tractoarele sunt tot mai putine in tara, iar forta de munca este exagerat de pretentioasa, mai ales cand vine vorba de munca la camp. Iar romanul prin estenta lui a fost, este si va fi mereu un taran !

Ceea ce vrem noi sa facem este sa oferim solutii agricultorilor, si vom face asta prin dezvoltarea unui brand de cartite. Da, exact, cartite. Astfel vom dresa cartite cu care vom ara toate terenurile agricole din tara. Fara tractoare, fara benzina, fara mana de lucru scumpa; totul ieftin si eficient.

Vom inchiria cartite atat e persoane juridice cat si fizice. bineinteles cele pentru persoanele juridice vor fi cartite special antrenate, capabile sa are sute de Km patrati. Preturile vor fi destul de mici in comparatie cu sumele se cheltuie in momentul de fata. Va fi ceva ieftin, comod si profitabil.

Bineinteles, pe langa faptul ca va fi ieftin pentru clienti, noi, patronii, ne vom imbogati exagerat de mult intr-un timp foarte scurt. Asta ne va permite ca pe viitor sa dezvoltam adevaratul proiect de salvare a omenirii din criza, si anume: ARBORELE DE SOSETE !

Da, ati citit bine. Vom demara un proiect in care vom implica cei mai renumiti biologi si cei mai iscusiti confectioneri, si impreuna vom ajunge la marele meu vis: arborele de sosete, un copac in care cresc sosete.

Una din problemele acestui copac va creste numai in soluri foarte bine arate, dar bineinteles, asta nui va mai fi o problema deoarece infustria cu cartite pentru sapat/grapat va fi deja la apogeu. Iar sosetele vor fi un real succes; vor creste perechi intr-un cocon de hartie ce va servi drept eticheta. Sosetele pentru copii vor fi culese mai timpuriu, iar cele penrtu cei cu piciorul mai mare se vor culege mai tarziu. Astfel nu doar ca vom putea echipa intreaga tara cu sosete naturale, ecologice, ci vom crea si locuri de munca. Astfel romanii plecati in Spania la cules capsuni, se vor intoarce in atra lor natala la cules soseste. Astfel, toata lumea va fi fericita.  

Si, da, stiu sunt un geniu. Mi se spune des. Insa nu imi multumiti inca. Tot ce doresc e sprijinul vostru, si vom sarbatori cu totii cand aceste doua uriase, geniale si fantastice idei de afaceri vor fi materializate.

La bune recitire !

Entry filed under: Funny ..relativ. Tags: , , , , , , , , , , , , .

Suntem atat de mici… pe ea.

2 comentarii Add your own

 • 1. Agatha  |  aprilie 27, 2009 la 4:16 pm

  voaiii ce tari is cârtitele,asa simpatice!!!! cum ti`a trecut uai prin minte asa ceva :)) ma rog…e ff tare

  Răspunde
 • 2. animalu` de popa  |  mai 30, 2009 la 4:34 pm

  mai usor cu laudele la adresa animalului de mihnea… proiectu` io l`am propus, eu sunt cel care detine know- how`ul…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Ma mandresc

Comentarii recente

Top Posts

Top click-uri

 • Niciunul

%d blogeri au apreciat: